Η χαλαρή Τερέζα Μέι -Κάνει βόλτες στην Ιταλία με ροζ φορεματάκι, στο πλευρό του συζύγου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η χαλαρή Τερέζα Μέι -Κάνει βόλτες στην Ιταλία με ροζ φορεματάκι, στο πλευρό του συζύγου της [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Antonio Calanni
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία φορά που η Τερέζα Μέι έκανε διακοπές, η Μ. Βρετανία πήγε σε πρόωρες εκλογές και εκείνη έχασε την πλειοψηφία στη Βουλή.

Τέτοιες σκέψεις δεν περνούν αυτή τη φορά από το μυαλό της. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός εθεάθη να κάνει βόλτες με τον σύζυγό της, Φίλιπ, στους δρόμους του Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα στην Ιταλία, πόλη στη νοτιοδυτική ακτή της λίμνης Γκάρντα.

Η Μέι άφησε στο Λονδίνο τα «αυστηρά» ρούχα και προτίμησε ένα χαλαρό ροζ φορεματάκι, αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν εγκαταλείπει ούτε στις διακοπές της τα περίτεχνα παπούτσια.

Εφυγε από το Λονδίνο τη Δευτέρα, για να περάσει πέντε ημέρες στη βόρεια Ιταλία, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί για δύο εβδομάδες στις ελβετικές Αλπεις, σύμφωνα με το Reuters.

Την τελευταία φορά που έκανε ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά της, τον Απρίλιο, είχε πάει στην Ουαλία και τότε ήταν που αποφάσισε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Ενα στοίχημα το οποίο έχασε τελικά, καθώς το αποτέλεσμα την αποδυνάμωσε.

Πριν φύγει τώρα για την Ιταλία, την ρώτησαν σε ραδιοφωνική συνέντευξη τι θα πρέπει να περιμένουν οι Βρετανοί από εκείνη σε αυτές τις διακοπές της. «Θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε...», αστειεύτηκε η Μέι και παραδέχθηκε «Πιστεύω ότι πολλοί είναι ευγνώμονες που πηγαίνω στις Αλπεις και όχι ξανά στην Ουαλία».

Η χαλαρή Τερέζα Μέι -Κάνει βόλτες στην Ιταλία με ροζ φορεματάκι, στο πλευρό του συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η χαλαρή Τερέζα Μέι -Κάνει βόλτες στην Ιταλία με ροζ φορεματάκι, στο πλευρό του συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η χαλαρή Τερέζα Μέι -Κάνει βόλτες στην Ιταλία με ροζ φορεματάκι, στο πλευρό του συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ