The VR Project: Βυθιζόμαστε στην εικονική πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

The VR Project: Βυθιζόμαστε στην εικονική πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να κολυμπήσετε με φάλαινες, να περιπλανηθείτε στον γαλαξία, ή να υπερπηδήσετε τον χωροχρόνο, δεν χρειάζεται να έχετε υπερφυσικές ικανότητες ούτε να ταξιδέψετε στην άκρη του κόσμου.

Αρκεί να επισκεφτείτε το The VR project, τον πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής virtual reality χωρό στην Ελλάδα στον οποίον μπορείτε να βιώσετε εμπειρίες «εμβυθιστικής» (immersive) Εικονικής Πραγματικότητας. Κι επειδή γενικώς η τεχνολογία ακόμα εξερευνά αυτό το ευρύ πεδίο, είναι σίγουρο ότι αυτή η νέα μορφή διασκέδασης και ψυχαγωγίας θα κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Tο Τhe VR Project, δημιούργημα των Λουκά Κατσικάρη και ο Γιάννη Παρχαρίδη, φανατικών της τεχνολογίας που παρακολουθούν με πάθος τις εξελίξεις, βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 18, 3ος όροφος, στην καρδιά της Αθήνας και μόλις 3 λεπτά από το Μοναστηράκι.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THE VR PROJECT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ