Η BMW i3 θα αποκτήσει έως και κατά 60% μεγαλύτερη αυτονομία; - iefimerida.gr

Η BMW i3 θα αποκτήσει έως και κατά 60% μεγαλύτερη αυτονομία;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς οι πάντες μελετούν την είσοδό τους στην ηλεκτροκίνηση οι εταιρείες όπως η BMW που έχουν ήδη παρουσία εξετάζουν τα επόμενα βήματά τους.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία του Μονάχου σχεδιάζει για το 2018 να αυξήσει σημαντικά, μέχρι και κατά 60%, την αυτονομία του αμιγούς ηλεκτρικού της μοντέλου, του .

Η σημερινή έκδοση του μοντέλου με την μπαταρία των 94 Ah έχει μία θεωρητική αυτονομία, με βάση τον κύκλο NEDC, της τάξης των 300 χιλιομέτρων και μια πραγματική της τάξης των 200. Για το άμεσο μέλλον η γερμανική εταιρεία εξετάζει την αύξησή της στα 120 Ah.

Αν πράγματι γίνει αυτό, η αυτονομία θα ανέβει κατά περίπου 60% σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, ενώ το πιο πιθανό είναι η επίσημη παρουσίασή της να γίνει το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης,. Προς το παρόν πάντως δε έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη μπαταρία θα είναι μέρος της στάνταρ έκδοσης του αυτοκινήτου ή θα παρέχεται ως εξτρά εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση.

Αν πάντως κάποια ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το Nissan Leaf ή το Tesla 3 καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους αυτονομίας που έχουν ανακοινώσει, θα ήταν περίεργο για την BMW να μην ενσωματώσει εξ’ αρχής και ως στάνταρ επιλογή τη μεγαλύτερη μπαταρία στο ανανεωμένο i3.

Η BMW i3 θα αποκτήσει έως και κατά 60% μεγαλύτερη αυτονομία; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλεκτροκίνηση BMW BMW i3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ