«Δέν έχω βίντεο με πολιτικούς και δικαστές» λέει τώρα ο Καραμπέρης - iefimerida.gr

«Δέν έχω βίντεο με πολιτικούς και δικαστές» λέει τώρα ο Καραμπέρης

εγκληματική οργάνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψευδει ότι έχει στην κατοχή του βίντεο η άλλο οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες συναντήσεις του με πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές και άλλους δημόσιους παράγοντες ο φερόμενος ως αρχιτοκογλύφος της Θεσσαλονίκη, Μάρκος Καραμπέρης.

Με γραπτή δήλωσή που διένειμε μέσω του συνηγόρου του, ο Καραμπέρης διαψεύδει το σύνολο του δημοσιεύματος Κυριακάτικης εφημερίδας στο οποίο εμφανιζόταν να δηλώνει: «Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή»

Ο Καραμπέρης υποστηρίζει πως τέτοιου είδους πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με σκοπό να επιβαρύνουν τη θέση του: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έκανα καμία τέτοια δήλωση -εκμυστήρευση- γνωστοποίηση σε κανέναν, ούτε κατείχα ή κατέχω κανένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αρχείο που να αφορά οιοδήποτε πρόσωπο, ούτε ποτέ κατέγραψα οιαδήποτε συνομιλία μου με τα ανωτέρω πρόσωπα» και κάνει λόγο για «πολιτική ψιθυριστών, ανώνυμων πηγών και άλλων κουκουλοφόρων, που θέλουν να επιβαρύνουν τη θέση μου».

Προσπαθεί μάλιστα να χαρακτηρίσει ως πολιτική τη δίωξή του, συνδέοντας το όλο θέμα με τηνυποψηφιότητα του ως αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεντρική Μακεδονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ