Ο κούκλος Ασιάτης που είναι 50 χρονών, αλλά έχει παγώσει το χρόνο στα 25 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κούκλος Ασιάτης που είναι 50 χρονών, αλλά έχει παγώσει το χρόνο στα 25 [εικόνες]

Instagram/chuando_chuandoandfrey
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ChuanDo Tan είναι άλλο ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι οι ασιάτες έχουν τον αγέραστο.

Αν, πρόσφατα, γουρλώσατε τα μάτια σας βλέποντας τις τρεις αδερφές από την Ταϊβάν που η κάθε μια είναι γύρω στα 40, αλλά φαίνονται 20, ετοιμαστείτε για δεύτερο σοκ.

Ο ChuanDo Tan είναι άλλη μια περίπτωση που πρέπει να κοιτάξεις δύο (ή και 22) φορές για να χωνέψεις την ηλικία του. Πρόκειται για έναν φωτογράφο από τη Σιγκαπούρη ο οποίος (φτου σου αγόρι μου) είναι -ούτε να το πω δε μπορώ- πηντα, πνηντα, πενήντα (το είπα). Ναι, είναι 50 χρονών, αλλά, για κάποια διαβολικό λόγο, φαίνεται 30 χρόνια νεότερος. Τουλάχιστον.

Τι φόρμουλες, τι ελιξήρια νεότητας έχουν βρει εκεί στην Ασία; Ποιος θα πάει να μάθει και να τα φέρει στην Ευρώπη; Μήπως τους φτιάχνουν σε υπόγεια εργαστήρια; Μήπως είναι ρομπότ;

Κι αν έχουν βρει τρόπο να τηλεμεταφέρονται στο χρόνο και να διαταράσσουν το χωροχρονικό διηνεκές; Μήπως υπάρχουν πραγματικοί Μπέντζαμιν Μπάτον και όσο μεγαλώνουν, αντί να γερνούν, φαίνονται ακόμα πιο νέοι;

Τι κάνουν τέλος πάντων και φαίνονται τόσο διαολεμένα νέοι; Ή τι δεν κάνουμε εμείς καλά και δεν μας πετυχαίνει η συνταγή; Πολλά ερωτήματα. Καμία ικανοποιητική απάντηση.

Στην περίπτωση του Chuando, γνώμη μου είναι ότι ή έχει καταπιεί έναν 20χρονο ή μας τρολάρει όλους (ή σιδερώνει το πρόσωπό του - ένα από τα τρία). Γιατί, οκ και ο Τζέισον Στέιθαμ είναι 50 και κρατιέται καλά, αλλά δε μοιάζει σαν να έδωσε φέτος Πανελλήνιες.

Εννοείται πως το ξέρει και το ανανγωρίζει και γι' αυτό έχει ταράξει το Instagram με selfies στις οποίες μας τρίβει στα μούτρα πόσο ξεδιάντροπα νέος φαίνεται.

Δες τον 50χρονο ασιάτη που έχει φρικάρει το Ιντερνετ με το πόσο νέος μοιάζει στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ