Η θεατρική αντίδραση Τραμπ όταν τον ρώτησαν κάτι που δεν... έπρεπε -«Σιωπή» είπε σε δημοσιογράφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η θεατρική αντίδραση Τραμπ όταν τον ρώτησαν κάτι που δεν... έπρεπε -«Σιωπή» είπε σε δημοσιογράφο [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάρει τη θέση του ανάμεσα σε πολλά «φρέσκα» πρόσωπα και χαμογελούσε όσο πιο πλατιά μπορούσε για τους φωτογράφους, όταν ξαφνικά μία δημοσιογράφος τον ρώτησε κάτι που... δεν ήθελε να ακούσει όπως φάνηκε.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης του Αμερικανού προέδρου με ασκούμενους στον Λευκό Οίκο. Μία δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει εκείνη την ώρα για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς, και το νομοσχέδιο για την υγειονομική περίθαλψη, αλλά ο Τραμπ δεν ήθελε να του χαλάσουν τη στιγμή, όπως φάνηκε από την απόλυτα θεατρική αντίδρασή του.

«Πρόεδρε, πρέπει να παραιτηθεί ο Τζεφ Σέσιονς;», τον ρώτησε η Κάθριν Λούσι του Associated Press και ο Αμερικανός πρόεδρος κούνησε το κεφάλι του και... γύρισε τα μάτια του, ενώ οι νεαροί γύρω του ξέσπασαν σε γέλια. «Εχετε κάποιο μήνυμα για την υγειονομική περίθαλψη;», επέμεινε η δημοσιογράφος και ο Τραμπ της είπε «σιωπή», με πιο αυστηρό ύφος.

Αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να ρίξει ένα από τα συνήθη πλέον «καρφιά» του για τα ΜΜΕ. «Βλέπετε, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να το κάνουν αυτό. Αλλά το κάνουν. Σπάει τον κώδικα. Αλλά δεν τους νοιάζει», είπε απευθυνόμενους στους ασκούμενους.

Ο Τραμπ, σε συνέντευξή του στους New York Times πριν από λίγες ημέρες, είχε δηλώσει ότι δεν θα ανέθετε στον Σέσιονς το υπουργείο Δικαιοσύνης, αν γνώριζε ότι εκείνος είχε εξαιρέσει τον εαυτό του από την έρευνα που γίνεται για τη φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει αυτό και αν επρόκειτο να το κάνει, έπρεπε να μου το πει πριν αποδεχθεί τη θέση και θα διάλεγα κάποιον άλλον», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

WATCH: Pres. Trump rolls his eyes when asked if AG Sessions should resign: "Quiet." https://t.co/qTk8CWYrdu pic.twitter.com/cXqmAQPCeE

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ