Γεννηματά: Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας και πρέπει να αντιμετωπισθεί - iefimerida.gr

Γεννηματά: Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας και πρέπει να αντιμετωπισθεί

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για καθεστωτικές λογικές και υπονόμευση του κράτους δικαίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Φώφη Γεννηματά προσερχόμενη στο προεδρικό μέγαρο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της 43ης επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας τόνισε ότι «η σημερινή επέτειος επισκιάζεται από το κλίμα πόλωσης και διχασμού που συστηματικά καλλιεργεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με τις καθεστωτικές λογικές και πρακτικές και την υπονόμευση του κράτους δικαίου».

Οπως τόνισε μάλιστα «υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας και πρέπει να αντιμετωπισθεί» για να καταλήξει: «Το μήνυμα της ημέρας παραμένει η ενότητα του λαού και η εγρήγορση των πολιτών για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών και αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Τσίπρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ