Το αυτόματο Citroen C1 ξεκινά από 11.119 ευρώ - iefimerida.gr

Το αυτόματο Citroen C1 ξεκινά από 11.119 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμικό σε εμφάνιση, αλλά και χαρακτήρα, το Citroen C1 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, χωρίς να θυσιάσει τίποτα από την οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε.

Παράλληλα πλέον η έκδοσή του 1.0 VTi 68 Feel iTouch με αυτόματο κιβώτιο προσφέρεται σε ειδικά τιμή για ακόμη πιο άνετες μετακινήσεις στην πόλη! Άλλωστε το C1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις, διαθέτοντας προηγμένους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν εκδόσεις του που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Citroen C1 διαθέτει εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για ξέγνοιαστες μετακινήσεις, όπως 6 αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ESP), καθώς και τεχνολογία αιχμής με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας για άνετους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Τώρα με αυτόματο κιβώτιο, σε ανταγωνιστικότερη τιμή από αυτή με το στάνταρ χειροκίνητο για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραστες μετακινήσεις κοστίζει από 11.119 €! Η τιμή αφορά αποκλειστικά και μόνο στην έκδοση Feel iTouch 1.0 68 και ισχύει για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Ταυτόχρονα υπάρχει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1. Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής: προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, από 183 €/ μήνα, 0% επιτόκιο, 36 μήνες διάρκεια

Το αυτόματο Citroen C1 ξεκινά από 11.119 ευρώ | iefimerida.gr 0
Το αυτόματο Citroen C1 ξεκινά από 11.119 ευρώ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Citroen C1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ