Για πέταμα... 130 εκατομμύρια tweets ημερησίως - iefimerida.gr

Για πέταμα... 130 εκατομμύρια tweets ημερησίως

Για πέταμα... 130 εκατομμύρια tweets ημερησίως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχνιούνται αμέσως και ίσως καλύτερα να μην είχαν υπάρξει ποτέ, τα δύο τρίτα των μηνυμάτων που ανταλλάσσονται καθημερινά στο twitter. Με δεδομένο ότι καθημερινά ανταλλάσσονται 200 εκ. tweets μεταξύ των χρηστών, τα 130 εκ. από αυτά είναι για... «πέταμα».

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, όπου 1.500 χρήστες κλήθηκαν να αξιολογήσουν περίπου 44.000 μηνύματα από 21.000 χρήστες, μόνο το 36% των μηνυμάτων βαθμολογήθηκε ότι άξιζαν να διαβαστούν. Μάλιστα, το 25% των μηνυμάτων, δηλαδή ένα στα τέσσερα, απορρίφθηκε τελείως για διάφορους λόγους, ενώ τα υπόλοιπα κρίθηκαν απολύτως αδιάφορα.

Οι χρήστες δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει να διαβάζουν συνεχώς παράπονα και γκρίνιες ή συνεχείς ενημερώσεις για το πού βρίσκεται κάποιος χρήστης ανά πάσα στιγμή, πώς νιώθει ή τι κάνει. Ιδιαίτερα πληκτική θεωρείται και η παρακολούθηση «συνομιλιών» με ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε δύο άλλους χρήστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Ίντερνετ tweets μηνύματα ιστότοπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ