Τα μυστικά των Νεοϋορκέζων για να φαίνεται το σπίτι μεγαλύτερο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μυστικά των Νεοϋορκέζων για να φαίνεται το σπίτι μεγαλύτερο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε μείνει ποτέ σε σπίτι λίγων τετραγωνικών, μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις ένα μικρό χώρο, δίχως να φτιάξεις ένα αποπνικτικό περιβάλλον.

Για όλους εσάς που παίζετε τέτρις ή τζένγκα, προσπαθώντας να στοιβάξετε τα πράγματά σας σε μία γκαρσονιέρα με το αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό ούτε αισθητικά αλλά ούτε και πρακτικά, 3 Νεοϋρκέζοι διακοσμητές και αρχιτέκτονες δίνουν ιδέες και κόλπα για να «μεγαλώσετε» το χώρο και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.

1) Μη φοβηθείτε τα ογκώδη έπιπλα.

Αν και το λογικό μοιάζει να είναι να επιλέξετε πιο μικρά έπιπλα και διακοσμητικά, η Sheena Murphy της Sheep + Stone υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι «καταδίκη» για τους μικρούς χώρους. «Τα μικρά έπιπλα τείνουν να μικραίνουν τους χώρους, πειραματιστείτε με μεγάλα έπιπλα και διακοσμητικά, καλύτερα λίγα και πιο ογκώδη παρά πολλά και μικρά».

Tα μυστικά των Νεοϋορκέζων για να φαίνεται μεγαλύτερο το σπίτι σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ