H παρουσιάστρια Ελενα Πολυκάρπου χαρίζει τα φάρμακα εξωσωματικής που τελικά δεν χρειάστηκε - iefimerida.gr

H παρουσιάστρια Ελενα Πολυκάρπου χαρίζει τα φάρμακα εξωσωματικής που τελικά δεν χρειάστηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ελενα Πολυκάρπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ιστορία.

Μια ιστορία που κουβαλά ένα μήνυμα ελπίδας για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί αλλά συναντούν στο δρόμο τους δυσκολίες. H Έλενα Πολυκάρπου αποφάσισε να προχωρήσει σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Αγόρασε τα απαραίτητα φάρμακα αλλά τελικά δεν τα χρειάστηκε ποτέ. Οπως η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, έμαθε ότι είναι έγκυος τρεις μέρες αφότου είχε αγοράσει τα φάρμακα.

H ίδια ανακοίνωσε ότι έχει την πρόθεση να χαρίσει τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που αγόρασε σε ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας.

Διαβάστε την ανάρτησή της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ