Eurobasket U-20: Συγκίνηση στην απονομή -Η σπουδαία κίνηση του Χαραλαμπόπουλου - iefimerida.gr

Eurobasket U-20: Συγκίνηση στην απονομή -Η σπουδαία κίνηση του Χαραλαμπόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κίνηση-έκπληξη από τον αρχηγό της Εθνικής Νέων Βασίλη Χαραλαμπόπουλο προκάλεσε απορίες χθες, στην απονομή της ευρωπαϊκής κούπας.

Ο Χαραλαμπόπουλος πριν σηκώσει την κούπα φώναξε τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρη Καρβέλα, για να τη σηκώσουν μαζί. Κατ' αυτόν τον τρόπο, ο αρχηγός της Εθνικής Νέων δεν ξέχασε τον Δημήτρη Καρβέλα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έτσι, σήκωσε μαζί του το τρόπαιο που κατέκτησε η ελληνική ομάδα, σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, ο ίδιος ο Δημήτρης Καρβέλας δήλωσε: «Ήταν το καλύτερο συναίσθημα. Δείχνει αν είμαστε ομάδα, αν είμαστε οικογένεια. Δεν το περίμενα. Ήταν η έκπληξη που μου ετοίμαζαν. Έτσι πρέπει να είμαστε, σκληροί. Ο πατέρας στην οικογένεια έτσι είναι».

«Θέλω να το αφιερώσω στον κ. Καρβέλα. Είναι ο άνθρωπός μας, ο ψυχολόγος μας στα δύσκολα. Μας εμπνέει όλους», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Φλιώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ