Τι είναι η «μέθοδος των τριών» που θα μάθει στο παιδί σου να χρησιμοποιεί το γιογιό - iefimerida.gr

Τι είναι η «μέθοδος των τριών» που θα μάθει στο παιδί σου να χρησιμοποιεί το γιογιό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η πάνα να είναι η καλύτερη λύση για τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, ωστόσο η απεξάρτηση από αυτήν αποτελεί κατάκτηση για κάθε μπόμπιρα και μεγάλο αγώνα -στοίχημα για το γονιό.

Πρόκειται λοιπόν για μια διαδικασία αρκετά περίπλοκη, κατά την οποία το παιδί πρέπει να μάθει να αυτονομείται, κάτι που δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση της δικής του προσωπικής τουαλέτας, γνωστής και ως «γιογιό».

Αντιθέτως, ένα παιδί πρέπει να εξοικειωθεί με το να βγάζει τα ρούχα του, να καθαρίζει το γιογιό του, να φροντίζει για την υγιεινή του.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Κι όμως, υπάρχει μια τεχνική, η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητα σας, μαθαίνοντας στο παιδί μόλις σε τρεις ημέρες πώς θα χρησιμοποιεί το γιογιό για το λόγο αυτό και ονομάζεται «μέθοδος των τριών ημερών» ή αλλιώς «3ήμερη εκπαίδευση στο γιογιό» («3 Day Potty Training»).

Διαβάστε περισσότερα για τη μέθοδο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΡΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ