Μίλιτς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους καλύτερους» - iefimerida.gr

Μίλιτς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους καλύτερους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Χρβόγε Μίλιτς στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κροάτη αριστερού μπακ, δίχως να αναφέρεται η χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσέφεραν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα για τα δικαιώματα του 28χρονου άσου.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, έθεσε ως στόχο το… ιστορικό όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες, ενώ αποθέωσε τους φιλάθλους της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους «καλύτερους στον κόσμο»!

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρβόγε Μίλιτς».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης αμυντικός προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδσοφαιριστής του Θρύλου!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς. Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μιλιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ