Ο Μαλέλης υποψήφιος με τον Φώτη Κουβέλη - iefimerida.gr

Ο Μαλέλης υποψήφιος με τον Φώτη Κουβέλη

Δημοκρατική Αριστερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε χθες η χθες η πρώην σύζυγός του Μαρία Σταματέρη, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Μίλα».

Ο Σταμάτης Μαλέλης λοιπόν φαίνεται να εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία, αλλά κυρίως εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει πως για χρόνια ήταν κοντά στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρο του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα είχε πει πως μέχρι το 2007 έγραφε τους πολιτικούς λόγους του Γιώργου Παπανδρέου, από τότε όμως πολλά άλλαξαν στο ΠΑΣΟΚ, η πολιτική, οι στόχοι και ο ίδιος απογοητεύτηκε και αναγκάστηκε κρατήσει αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Από το καλοκαίρι ξεκίνησε επαφές με Φώτη Κουβέλη, οι οποίες κατέληξαν σε «γάμο» με την Δημοκρατική Αριστερά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ