ΚΚΕ για Βαρουφάκη: Αποδεικνύεται ότι κύκλοι της ΕΕ αξιοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική - iefimerida.gr

ΚΚΕ για Βαρουφάκη: Αποδεικνύεται ότι κύκλοι της ΕΕ αξιοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναζωπύρωση της συζήτησης για το 2015 αποδεικνύει ότι κυρίαρχοι κύκλοι του συστήματος και της ΕΕ αξιοποίησαν τον ψευδεπίγραφο ριζοσπαστισμό του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική, σχολίασε το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση, σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις Βαρουφάκη, το ΚΚΕ αναφέρει:

«Αν κάτι αποδεικνύει η αναζωπύρωση της συζήτησης για το 2015, είναι το πώς οι κυρίαρχοι κύκλοι, του συστήματος και της ΕΕ, αξιοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ψευδεπίγραφο ριζοσπαστισμό του για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική, που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και για να σπείρουν στο λαό την απογοήτευση.

Αποδεικνύει, επίσης, ότι η πραγματική φιλολαϊκή εναλλακτική δε βρίσκεται στα διάφορα σχέδια τμημάτων του κεφαλαίου που οδηγούν το λαό στη χρεοκοπία, εντός ή εκτός ευρώ, για χάρη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, αλλά σε ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης προς όφελος των λαϊκών αναγκών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ