Το μαγιό που λατρεύουν οι Νεοϋορκέζες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μαγιό που λατρεύουν οι Νεοϋορκέζες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακά μαγιό υπάρχουν πολλά. Όταν, όμως, θέλεις το μαγιό σου εκτός από εντυπωσιακό να είναι και κολακευτικό για το σώμα σου, τότε η επιλογή σου θα πρέπει να γίνεται με κριτήριο (και) τις αναλογίες σου.

Υπάρχει ένα μαγιό που εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αγκαλιάζει τις καμπύλες, κολακεύει και γοητεύει.

Ολόσωμο μαγιό. Είναι στιλάτο και «ασφαλής» στιλιστική επιλογή για κάθε γυναίκα. Μπορεί να συνδυαστεί με το κιμονό σου και την τουνίκ σου και να δημιουργήσει μια υπέροχη εμφάνιση στην παραλία.

Η σχεδιάστρια μαγιό, Michelle Copelman, είναι ξεκάθαρη: «Oσο κι αν αναζητάς στην αγορά ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για σένα, δεν θα το βρεις τόσο εύκολα αν δεν ξέρει τι ταιριάζει στο σωματότυπο και το στιλ σου. Oσα μαγιό κι αν δοκιμάσεις, όσα σχέδια κι αν απορρίψεις, δεν θα εντοπίσεις το μαγιό που κολακεύει το σώμα σου αν δεν δοκιμάσεις διαφορετικά σχέδια. Πιστεύω ότι τα ολόσωμα μαγιό κολακεύουν κάθε σωματότυπο και βέβαια δεν εννοώ το μαγιό που μπορεί να φορούσε η μητέρα σας ή η γιαγιά σας. Υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά. Ολόσωμα μαγιό με θηλυκές πινελιές όπως με ανοιχτή πλάτη ή με στρογγυλό ντεκολτέ πάντα δίνουν πόντους κομψότητας».

Τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη -που είναι γνωστό ότι είναι trendsetters- το φετινό καλοκαίρι επιλέγουν ένα άκρως κολακευτικό μαγιό.

Το μαγιό που επιλέγουν τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγιό Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ