Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο φορτισμένη και αποκαλυπτική συνέντευξη από το θάνατο της μητέρας του το 1997 έδωσαν οι Πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, με τους γαλαζοαίματους να θυμούνται τα τελευταία λόγια που της είπαν πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Τα δύο αδέλφια ανέφεραν πως η τελευταία συνομιλία εκ τηλεφώνου με την μητέρα τους ήταν πολύ σύντομη, επειδή ήταν απασχολημένοι παίζοντας με τα ξαδέρφια τους.

Ερωτηθείς αν θυμάται τι είπε στη μητέρα του, απαντά με μισό χαμόγελο: «Το κάνω, το κάνω», αλλά χωρίς να το επεξεργάζομαι.

Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Αυτό (η απότομη συνομιλία) μου προκαλεί μεγάλη θλίψη. Είναι κάτι που με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή» ανέφερε ο Χάρι για το τελευταίο τηλεφώνημα.

«Νομίζω ότι ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για της πούμε γεια και το κλείσουμε... Αν ήξερα τι θα συμβεί δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι. Αυτό το τηλεφώνημα μαστίζει το μυαλό μου», πρόσθεσε ο Γουίλιαμ.

«Αν ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μητέρα μου, τα πράγματα που θα της έλεγα ... Είναι απίστευτα σκληρό. Πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μαμά μου και πόσο διαφορετική θα ήταν η συνομιλία, αν είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα ήταν η τελευταία της νύχτα», κατέληξε.

Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δίνοντας την πιο αποκαλυπτική βασιλική συνέντευξη από το 1995, όπου η Νταϊάνα είχε αποδεχθεί πως είχε εξωσυζυγική σχέση, ο Γουίλιαμ ανέφερε πως ένιωσε την παρουσία της Νταϊάνα στον γάμο του, ενώ οΧάρι είπε πως ακόμη νιώθει πως ήταν οι αγκαλιές που του έδινε.

Οι γαλαζοαίματοι δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για την μητέρα τους, αναφέροντας πως κατά βάθος ήταν ένα παιδί πως ήταν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν ήταν με τα παιδιά της.

Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμς θα μεταδοθεί αύριο στο βρετανικό κανάλι ITV.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουίλιαμ Χάρι Νταϊάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ