Η «Ιt» τσάντα που σχεδίασε η κόρη της Σίντι Κρόφορντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «Ιt» τσάντα που σχεδίασε η κόρη της Σίντι Κρόφορντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 15χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, είναι σταρ από κούνια.

«Δεν θέλω να νιώθει ανταγωνιστικά απέναντί μου η Kaia, αν και την πειράζω πολύ συχνά. Είναι όμορφη και λαμπερή. Θα τα καταφέρει γιατί εκπέμπει τη δική της λάμψη» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, η μητέρα της. Φαίνεται ότι οι φιλοδοξίες της δεν εξαντλούνται στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα και στις φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά μόδας. Το νέο της εγχείρημα αφορά το σχεδιασμό μιας τσάντας που έχει το στόχο να κατακτήσει την αγορά.

Η Kaia φαίνεται ότι θέλησε να καλύψει μια δική της στιλιστική ανάγκη: να κρατήσει μια τσάντα που να μην μοιάζει με καμία άλλη και να έχει το δικό της αποτύπωμα. Και τα κατάφερε. Η Kaia σχεδίασε την εν λόγω τσάντα για λογαριασμό του οίκου Marc Jacobs.

«H Kaia Gerber, κόρη του supermodel, Cindy Crawford και πρόσωπο του Daisy fragrance, χρησιμοποίησε την Snapshot bag του οίκου μας ως καμβά για μια special εκδοχή» αναφέρει ο οίκος.

Δείτε την τσάντα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντα marc jacobs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ