«Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής, ξεκινάμε τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ» - iefimerida.gr

«Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής, ξεκινάμε τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έκανε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, με τον Project Manager της «Αγια-Σοφιάς» να αναφέρεται στο θέμα της άδειας, τονίζοντας πως μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ.

Ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να ξεκινήσει την επόμενη μέρα κιόλας τα έργα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Νόμιζα πως η διαδρομή μέχρι την εξασφάλιση της άδειας, θύμιζε Μαραθώνιο. Τελικά, μάλλον είναι ο… γύρος της Γαλλίας! Πλέον, όμως, καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα! Μετράμε κυριολεκτικά λίγες μονάχα μέρες. Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και μπορώ να σας πω πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τελειώσει το γήπεδο.

Χάσαμε πολύ χρόνο τον μήνα που μας πέρασε, με ζητήματα που προέκυψαν από… τρίτους. Ωστόσο καταφέραμε να προσπεράσουμε τα εμπόδια που προέκυψαν και να βρεθούμε τώρα στο τέλος της διαδρομής. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να κατασκευάζεται. Δεν ξέρω αν θα είναι Τρίτη ή Τετάρτη, θα είναι όμως μία από τις επόμενες μέρες», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ανδριόπουλος γήπεδο έργα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ