Μια γυναίκα θέλει να μάθεις πώς είναι να ζεις με επιληψία - iefimerida.gr

Μια γυναίκα θέλει να μάθεις πώς είναι να ζεις με επιληψία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που διαγνώσθηκε με επιληψία στα 11 της χρόνια, διηγείται την ιστορία της και εξηγεί πως καταφέρνει να μην επιτρέπει σε αυτή τη διαταραχή να γίνει εμπόδιο σε όσα θέλει να πετύχει.

"Η μητέρα μου έχει μια συγκεκριμένη φράση που πάντα χρησιμοποιεί στις δύσκολες στιγμές. Εννοώ αυτές τις στιγμές που νιώθεις ότι είσαι ότι είσαι έτοιμος να σκάσεις από τη στεναχώρια, που δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις κανονικά ή απλώς εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα και να συνειδητοποιήσεις τι έγινε.

Αυτό που λέει πάντα είναι «Μην ανησυχείς αγάπη μου, δώσε λίγο χρόνο και θα δεις ότι αυτό που νιώθεις τώρα, θα γίνει τόσο μικρό που θα μοιάζει με μια κουκίδα στο χάρτη». Αυτό που εννοεί φυσικά είναι ότι ακόμα και κάτι που φαντάζει δυσβάσταχτο τη δεδομένη χρονική στιγμή που μας συμβαίνει, αργότερα συρρικνώνεται μέχρι που παύει τελείως να μας ενοχλεί. Αυτή η φράση αποδείχθηκε όντως βοηθητική σε πολλές δύσκολες περιστάσεις, αλλά η φορά που αποδείχθηκε πιο σημαντική ήταν όταν στα 11 μου, διαγνώστηκα με επιληψία..."

Διαβάστε τη συνέχεια της συγκλονιστικής εξομολόγησής της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιληψία εξομολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ