Ολυμπιακός: Ερχεται ο Μιλιτς για υπογραφές - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ερχεται ο Μιλιτς για υπογραφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Ελλάδα ταξιδεύει ο Χβρόγε Μίλιτς για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος Κροάτης αριστερός μπακ της Φιορεντίνα, η οποία επιβεβαίωσε νωρίτερα την συμφωνία των δύο πλευρών, τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται να έρθει το απόγευμα στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο Μίλιτς θα πατήσει Ελλάδα λίγο πριν τις έξι το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:45. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικά και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό τους με τους «ερυθρόλευκους».

Πριν από λίγη ώρα η Φιορεντίνα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει πως ο Κροάτης μπακ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής άσος μάλιστα αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με την Παρτίζαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν αλλαγή στη λίστα που δήλωσαν προ ημερών στην UEFA.

Η ανακοίνωση των «βιόλα» στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Χρβόγε Μίλιτς αποχώρησε με προορισμό την Ελλάδα, όπου τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Ο Μίλιτς, ο οποίος είναι γεννημένος το 1989, την περσινή σεζόν έπαιξε σε 19 αγώνες και μοίρασε 4 ασίστ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Φιορεντίνα μιλιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ