Η συγκινητική ανάρτηση του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη για το παιδί που υιοθέτησε από την Αιθιοπία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη για το παιδί που υιοθέτησε από την Αιθιοπία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες άνθρωποι χωρίς παιδιά, εκατομμύρια βρέφη που περιμένουν σε ορφανοτροφεία.

Σε μια δυσκίνητη Ελλάδα που καθυστερεί δραματικά και πολλές φορές τελείως παράλογα διαδικασίες που αφορούν ανθρώπινες ζωές, όπως τις υιοθεσίες παιδιών, το παράδειγμα του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη, έρχεται να δώσει ελπίδα, και να ενθαρρύνει όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ο συγγραφέας, την Παρασκευή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες της Αργκάνε. Της κόρης του που υιοθέτησε από την Αιθιοπία. Στην ανάρτηση ο συγγραφέας, με αφορμή την επικύρωση από το ελληνικό δικαστήριο, των αιθιοπικών δικαστικών αποφάσεων για την Αργκάνε, τονίζει την αναγκαιότητα να βρεθούν σπίτια και οικογένειες για όλα αυτά τα παιδιά στα ορφανοτροφεία των αναπτυσσόμενων χωρών. Μόνο στην Αιθιοπία υπάρχουν 6 εκατ. εγκαταλελειμμένα παιδιά αναφέρει ο Θανάσης Τριαρίδης.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΙΑΡΙΔΗΣ υιοθεσία Αιθιοπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ