Balayage τέλος! Αυτή είναι η νέα τάση στη βαφή μαλλιών για το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Balayage τέλος! Αυτή είναι η νέα τάση στη βαφή μαλλιών για το καλοκαίρι

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι το ξανθό, τότε σίγουρα έχετε αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι όχι μόνο να το διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό να μην στερεί σε τίποτα την υγεία, τη λάμψη και την ενυδάτωση τους.

Και μπορεί στην αγορά να υπάρχουν δεκάδες προϊόντα περιποίησης και φροντίδας που υπόσχονται θαύματα, αλλά πολλές φορές η ζημιά που έχουν υποστεί τα μαλλιά έπειτα από αυτή τη χρωματική αλλαγή είναι ανεπανόρθωτη και το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο αντιαισθητικό, αλλά επιδρά αρνητικά τόσο στην ψυχολογία, όσο και στο πορτοφόλι σου.

Για το λόγο αυτό οι hair stylists προτείνουν μια νέα μέθοδο βαφής των μαλλιών που αρχικά έγινε γνωστή στη Γαλλία και τις γυναίκες που ζουν εκεί, ιδιαίτερα δε τις διάσημες που το πρωτοδοκίμασαν.

Δες πως λέγεται η νέα τεχνική και πως θα την εφαρμόσεις στα μαλλιά σου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλαγιάζ ξανθά μαλλιά palm painting
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ