Η ΕΡΤ κοντά στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Basket League - iefimerida.gr

Η ΕΡΤ κοντά στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Basket League

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΡΤ είναι κοντά σε συμφωνία για να πάρει δύο ματς κάθε αγωνιστική στην Super League, ενώ διαπραγματεύεται με την Nova και για την Stoiximan Basket League και την Euroleague.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ διαπραγματεύεται με τη Nova τη μετάδοση ενός αγώνα thw Euroleague κάθε εβδομάδα και σχετική εκπομπή με φάσεις, καθώς από φέτος έχασε τα δικαιώματα που είχε πέρυσι. Επίσης, όπως αναφέρει το Sport24 παραμένει το ακλόνητο φαβορί για τα δικαιώματα των αγώνων της Stoiximan Basket League, τα οποία δεν φέρεται διατεθειμένη να διεκδικήσει η Nova. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, αυτή η συμφωνία αναμένεται να κλείσει με τον ΕΣΑΚΕ το πολύ εντός του επόμενου μήνα, χωρίς βεβαίως να συμπεριλαμβάνονται τα εντός έδρας παιχνίδια Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που έχουν ξεχωριστές συμφωνίες με την Cosmote TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ stoiximan basket league Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ