14 άνετα και θηλυκά φλατ παπούτσια που φοριούνται εύκολα στο γραφείο [εικόνες] - iefimerida.gr

14 άνετα και θηλυκά φλατ παπούτσια που φοριούνται εύκολα στο γραφείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσες γυναίκες εργάζονται σε θέσεις και εταιρείες που έχουν αυστηρό dress code, ξέρουν ότι η επιλογή των ρούχων μπορεί να μετατραπεί σε καθημερινό γολγοθά. Αυτά τα παπούτσια ήρθαν για να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Υπάρχουν δουλειές όπου οι υπάλληλοι επιτρέπεται να ντύνονται σχεδόν με τα ρούχα που φορούν και στην καθημερινότητα τους. Αν δεν κάνετε μια από αυτές, αλλά -αντιθέτως- εργάζεστε σε τράπεζα, πολυεθνική εταιρεία, θέση που απαιτεί να κάνετε επαγγελματικά ραντεβού με υψηλά ιστάμενους, το πιθανότερο είναι πως δεν απολαμβάνετε την ίδια ελευθερία.

Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, το dress code είναι πολύ πιο αυστηρό και οι επιλογές σας στο ντύσιμο περιορίζονται σε πουκάμισα, pencil φούστες, υφασμάτινα παντελόνια, σακάκια και γόβες. Και εντάξει, τα ρούχα μπορεί να μην έχουν κάποια δυσκολία, αλλά αυτό το «κάθε μέρα γόβες ή ψηλοτάκουνα» μπορεί να σας κουράσει, ακόμα και να τραυματίσει τα πόδια σας.

Τα αγαπημένα σας σνίκερ απορρίπτονται αυτομάτως ως επιλογή. Οκ. Υπάρχει όμως κάποια εναλλακτική που να μπορεί να «σταθεί», αλλά να μπορείτε κι εσείς η ίδια να υποστηρίξετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον;

Εμείς σας δείχνουμε σχέδια υψηλής αισθητικής (αλλά χαμηλής τιμής!) για να πάρετε ιδέες για το επόμενο ζευγάρι παπούτσια που θα μπορούσε να προστεθεί στη συλλογή σας.

Δείτε τα σχέδια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΛΑΤ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ