Aργυρώ Καλλιάφα: Η ταλαντούχα εγγονή της Τασσώς Καββαδία [εικόνες] - iefimerida.gr

Aργυρώ Καλλιάφα: Η ταλαντούχα εγγονή της Τασσώς Καββαδία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αργυρώ Καλλιάφα είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι, με έντονη προσωπικότητα.

Εχει αποφασίσει να «σχεδιάσει» μόνη της τον κόσμο στον οποίο θέλει να ζει και να τον βλέπει μέσα από έναν φακό που θα μεγεθύνει την ομορφιά του. Είναι μόλις 26 ετών και με το μεράκι της στο fashion design έχει καταφέρει ήδη να διακριθεί και ξένα μέσα ενημέρωσης να έχουν αναφορές στο όνομά της. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που αγκάλιασε το όνειρό της από την αρχή και με μια γιαγιά της οποίας το όνομα γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Η σχεδιάστρια μόδας και εγγονή της Τασσώς Καββαδία, Αργυρώ Καλλιάφα μας συστήνεται...

«Mεγάλωσα σε ένα τεράστιο σπίτι με πολλούς ανθρώπους και πολλές διαφορετικές προσωπικότητες. Έχω άλλα τρία μεγαλύτερα αδέρφια τα οποία, ως η πιο μικρή πείραζα συνεχώς. Φυσικά συμβαίνει μέχρι και σήμερα αυτό (γέλια). Μπορεί να μεγάλωσα σε μια κλειστή κοινωνία αλλά οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φράσεις όπως «Να έχεις ηθικές αρχές, αξιοπρέπεια και ήθος, «Να είσαι ευγενική» ηχούν συνεχώς στα αυτιά μου. Θυμάμαι ότι ήμουν πάντα πολύ κλειστό παιδί, ονειροπόλα και πολύ ντροπαλή. Η μαμά μου υπέφερε για να με αλλάξει και να με πείσει ότι το να επικοινωνείς είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ηθελα τον χώρο μου και προσπαθούσα συνεχώς να βρω τρόπο να σχεδιάσω. Φυσικά αυτό γινόταν κρυφά αφού οι γονείς μου προτιμούσαν, όπως είναι λογικό, να διαβάζω. Θυμάμαι πολύ έντονα πολλές μπογιές, σχέδια και κομμένα ρούχα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Αργυρώς και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ