Το Peugeot 5008 είναι η νέα λιμουζίνα του Γάλλου Προέδρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Peugeot 5008 είναι η νέα λιμουζίνα του Γάλλου Προέδρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκάστοτε λιμουζίνα του προέδρου της Γαλλίας αποκτά ένα διαφορετικό πρεστίζ, καθώς είναι μέρος μιας μεγάλης παράδοσης της γαλλικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.

Φυσικά πρόκειται αποκλειστικά για μοντέλα ντόπιων κατασκευαστών, που η επιλογή τους και μόνο τους εξασφαλίζει εμπορικό μπόνους.

Έτσι λοιπόν ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής εορτής της Γαλλίας με ένα νέο όχημα. Πρόκειται για ένα Peugeot 5008 το οποίο προς το παρόν αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Οι άνθρωποι της Peugeot ανέφεραν ότι πρόκεται για μία ειδικά μεταποιημένη έκδοση του αυτοκινήτου, με πρόσθετα συστήματα για την ασφάλεια του προέδρου, χωρίς βεβαίως να αναφερθούν αναλυτικά σε αυτά.

Όπως και να έχει μετά την DS7 έρχεται ένα ακόμα αυτοκίνητο του γκρουπ PSA (αν και το πλαίσιο είναι το ίδιο...) να συνεχίσει την μακρά παράδοση των γαλλικών προεδρικών λιμουζινών. Έστω και αν πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από τις κλασικές DS του Ντε Γκολ, πρόκειται πάντως για μία επιλογή που υπακούει στις τάσεις της αγοράς για SUV. Και ο πρόεδρος της Γαλλίας δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει την Peugeot σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Peugeot 5008 είναι η νέα λιμουζίνα του Γάλλου Προέδρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το Peugeot 5008 είναι η νέα λιμουζίνα του Γάλλου Προέδρου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ