Στην Πάτρα ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Πάτρα ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο λιμάνι της Πάτρας επισκέφθηκε σήμερα ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, με αφορμή την παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Τζέφρι Πάιατ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ, καθώς και από τον κεντρικό λιμενάρχη Δημήτρη Κυριακουλόπουλο, για τις δραστηριότητες του Οργανισμού και του Λιμεναρχείου, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

.@USAmbGreece meets with @platomar & other members of #Patras Chamber about the business climate in the city, opportunities for growth pic.twitter.com/lBUZKrWwud

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, «ο πρέσβης χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις του νέου λιμανιού σύγχρονες και εντυπωσιακές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα συστήματα ασφάλειας και φύλαξης του λιμένα, τα οποία εκτίμησε ως ιδιαίτερα αποτελεσματικά».

.@USAmbGreece admires the R&D done at @upatras Pharma School - partners w/ @JohnsHopkins in U.S. & working on new medicines and techniques pic.twitter.com/KwzIz59a63

Επίσης, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα συναντήθηκε και με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα της Αχαΐας με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της στον πρωτογενή τομέα, τις δυνατότητες αξιοποίησης τεχνογνωσίας που προκύπτουν λόγω του Πανεπιστημίου της Πάτρας, αλλά την προσπάθεια που καταβάλλεται, για την προώθηση προϊόντων της Αχαΐας, προς χώρες του εξωτερικού.

.@USAmbGreece met w/head of #Patras port - discussed prospects for #shipping and #tourism and impact of #migration on the port's operations pic.twitter.com/bFTy7HDgVO

Σύμφωνα με την περιφέρεια, «ο Τζέφρι Πάιατ εξέφρασε την πρόθεση της πρεσβείας των ΗΠΑ, να συμβάλλει ιδιαίτερα, στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της Αχαΐας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ σχέσεις πρέσβης επίσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ