Lefko: Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ στο απόλυτο beach bar της Τήνου - iefimerida.gr

Lefko: Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ στο απόλυτο beach bar της Τήνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόσταση μόλις επτά χιλιομέτρων από τη Χώρα της Τήνου, βρίσκεται η παραλία του Αγ. Ρωμανού.

Γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, άμμος και υπέροχη θέα προς τη Σύρο, συνθέτουν έναν μικρό παράδεισο κι ένα σημείο όπου οι επισκέπτες θα βρουν τη γαλήνη ενός παρθένου τόπου. Εκεί, με τον σεβασμό που αρμόζει στην περιοχή, γεννήθηκε το Lefko. Ενα beach bar από φυσικά υλικά, που δένει αρμονικά με το περιβάλλον.
Με λευκές και μπλε πινελιές στη διακόσμηση, ξύλο και πανί, το Lefko beach bar, υποδέχεται τους επισκέπτες του από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Lefko, δίνει έμφαση στην ποιότητα. Συνδυάζει τη χαλάρωση με την πολυτέλεια και δημιουργεί δυνατές αναμνήσεις σε όσους το επισκεφτούν.

Η αυθεντική γκουρμέ τηνιακή κουζίνα, τα σνακ, οι φρουτοσαλάτες αλλά και τα μεσημεριανά ροφήματα, δίνουν τη θέση τους πιο αργά σε απίθανα καλοκαιρινά κοκτέιλ, που σερβίρονται από το ευγενικό και -πάντα- χαμογελαστό προσωπικό.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτoγραφίες από το Lefko beach bar, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ