Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ (για 2 ώρες) χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ (για 2 ώρες) χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία παράξενη στιγμή στην σύνοδο των G20 στο Αμβούργο αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στους New York Times, αναφέροντας πως ο ίδιος κάθισε σε δείπνο δίπλα στην Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας χωρίς να της πει... ούτε γεια.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ διευκρίνισε πως δεν ειπώθηκε κουβέντα μεταξύ του ιδίου και της Ακί Αμπέ, καθώς η ίδια δεν ήξερε καθόλου αγγλικά.

«Σε δείπνο μετά το τέλος συνεδρίου στο Αμβούργο κάθισα δίπλα στην πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, της οποίας ο άνδρας θεωρώ πως είναι τρομερός όπως και αυτή... αν και δεν μιλάει Αγγλικά», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ (για 2 ώρες) χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε πως η Αμπέ όχι μόνο δεν τον καταλάβαινε, αλλά δεν μπορούσε καν να πει «Γεια» στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί κάπως αμήχανα το δείπνο, το οποίο κράτησε και σχεδόν δύο ώρες».

«Έτσι κάθισα εκεί, αλλά (ευτυχώς) υπήρχε ένας διερμηνέας για τα Ιαπωνικά, αλλιώς θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα», ανέφερε ο Τραμπ, ο οποίος κατέληξε πως είχε ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί τους και πως η Αμπέ είναι μία καταπληκτική γυναίκα.

Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ (για 2 ώρες) χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η Αμπέ όχι μόνο γνωρίζει τέλεια Αγγλικά, αλλά και ότι το έκανε αυτό προκειμένου να αποφύγει να μιλήσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με τα Βρετανικά μέσα να «οργιάζουν» πως η Αμπέ είπε ψέματα για τον αποφύγει, παρ΄όλο που υπήρχε διερμηνέας, όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε για ακόμη μία φορά φωτιά.

Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ (για 2 ώρες) χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πολλοί ανέφεραν πως η Αμπέ κατάφερε να ξεγελάσει τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας της συγχαρητήρια για τον... ρόλο της.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Ιαπωνία Πρώτη Κυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ