Τα «παιχνίδια» του Νεϊμάρ συνεχίζονται - Η αινιγματική φωτογραφία στο Ιnstagram - iefimerida.gr

Τα «παιχνίδια» του Νεϊμάρ συνεχίζονται - Η αινιγματική φωτογραφία στο Ιnstagram

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ζουν την τελευταία εβδομάδα στους ρυθμούς του Νεϊμάρ όμως ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως είναι ο τελευταίος που απασχολείται για το τι θα συμβεί τελικά.

Το σήριαλ του καλοκαιριού στο μεταγραφικό επίπεδο συνεχίζεται. Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μην έχει καταθέσει ακόμη επίσημα το ποσό της ρήτρας του Νεϊμάρ το οποίο αγγίζει τα 222 εκατομμύρια ευρώ όμως η παρουσία του πατέρα του και ταυτόχρονα μάνατζερ του στο Παρίσι, άναψε εκ νέου φωτιές.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί επίσημα να δηλώνει ότι δεν θα πουλήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό όμως επειδή γνωρίζει πως αν καταβληθεί η ρήτρα, τότε δεν θα μπορεί να επέμβει, ζήτησε από τον 24χρονο να τοποθετηθεί δημόσια και να πει πως δεν αποχωρεί.

Ο Νεϊμάρ, σαν να μην άκουσε ποτέ τις επιθυμίες των διοικούντων την Μπάρτσα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την προπόνηση βάζοντας και ένα emoticon το οποίο είναι σκεπτικό όπως και ο ίδιος. Ίσως για το ποδοσφαιρικό του μέλλον...

Τα «παιχνίδια» του Νεϊμάρ συνεχίζονται - Η αινιγματική φωτογραφία στο Ιnstagram | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ