Η Αμερική θα απαγορεύσει στους πολίτες της να πάνε στη Β. Κορέα - iefimerida.gr

Η Αμερική θα απαγορεύσει στους πολίτες της να πάνε στη Β. Κορέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν σήμερα ότι η αμερικανική κυβέρνηση πρόκειται σύντομα να απαγορεύσει στους Αμερικανούς πολίτες να μεταβαίνουν στη χώρα.

Το Koryo Tours επεσήμανε ότι η απαγόρευση θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ 30 ημέρες αργότερα. Ωστόσο δεν διευκρίνισε για πόσο καιρό θα παραμείνει σε ισχύ.

Ένα άλλο ταξιδιωτικό γραφείο, το Young Pioneer Tours, σημείωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι έχει επίσης ενημερωθεί για την επικείμενη απαγόρευση, αναφέροντας την ίδια ημερομηνία.

Η Αμερική θα απαγορεύσει στους πολίτες της να πάνε στη Β. Κορέα  | iefimerida.gr 0

Το Young Pioneer Tours ήταν το ταξιδιωτικό γραφείο μέσω του οποίου είχε μεταβεί στη Βόρεια Κορέα ο Αμερικανός φοιτητής Ότο Γουόρμπιερ, ο οποίος συνελήφθη στην Πιονγκγιάνγκ και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα.

Η Αμερική θα απαγορεύσει στους πολίτες της να πάνε στη Β. Κορέα  | iefimerida.gr 1

Τον Ιούνιο αφέθηκε ελεύθερος από τις βορειοκορεατικές αρχές σε κωματώδη κατάσταση και πέθανε λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ.

Η Αμερική θα απαγορεύσει στους πολίτες της να πάνε στη Β. Κορέα  | iefimerida.gr 2

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HΠΑ Β. Κορέα ταξίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ