Η κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λαμπερός τελικός του X-Factor που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου, ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Παναγιώτη Κουφογιάννη από την Κύπρο.

Η βραδιά δεν είχε μόνο μουσική αλλά και εκπλήξεις: μια από αυτές ήταν η παρουσία της κόρης του Σάκη Ρουβά, Αναστασίας, στο stage.

Λίγο πριν το φινάλε του τελικού, ο Σάκης Ρουβάς κάλεσε στη σκηνή όλους τους «αφανείς ήρωες» που βοήθησαν στην διεξαγωγή του talent show που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

«Ελάτε όλοι εδώ. Ελα κι εσύ Αναστασία» αναφώνησε ο Σάκης Ρουβάς. Η Αναστασία Ρουβά, η μεγάλη κόρη του τραγουδιστή, βρισκόταν στο κοινό και παρακολουθούσε τον μεγάλο τελικό.

Λίγο μετά το κάλεσμα του τραγουδιστή, η μικρή Αναστασία ανέβηκε στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς την κράτησε στην αγκαλιά του δηλώνοντας: «Η μελλοντική παρουσιάστρια. Σε 10 χρόνια σε βλέπω να παρουσιάζεις εσύ».

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης του Σάκη Ρουβά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Ρουβάς Αναστασία Ρουβά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ