Εμεινε στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - Δεν τον πουλάει ο Γιαννακόπουλος - iefimerida.gr

Εμεινε στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - Δεν τον πουλάει ο Γιαννακόπουλος

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό μένει όπως όλα δείχνουν ο Κρις Σίνγκλετον αφού δεν κατάφερε να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον πουλήσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Με ένα πολύτιμο γρανάζι στις μηχανές του θα δουλέψει και φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ αφού ο Κρις Σίνγκλετον θα παραμείνει στο τριφύλλι.

Η διορία που είχε για να βρει ομάδα στον μαγικό κόσμο του NBA εξέπνευσε χθες και έτσι αναμένεται να δηλώσει «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των νταμπλούχων Ελλάδος για την προετοιμασία της ομάδας.

Η μοναδική περίπτωση αποχώρησης του 28χρονου σέντερ θα ήταν να αποδεχτεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόταση άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, κάτι που φαίνεται όμως πως δεν πρόκειται να γίνει, όπως μετέφερε και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagam.

Εμεινε στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - Δεν τον πουλάει ο Γιαννακόπουλος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρις σινγκλετον Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ