Αλικαρνασσός: Πανικός σε γενέθλια από τον ισχυρό σεισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλικαρνασσός: Πανικός σε γενέθλια από τον ισχυρό σεισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό προκάλεσε όχι μόνο στην Κω, αλλά και σε περιοχές της Τουρκίας ο ισχυρός σεισμός των 6,4 Ρίχτερ που εκδηλώθηκε στις 1:31 τα ξημερώματα της Παρασκευή αφήνοντας πίσω του 2 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και πολλές ζημιές.

Σε βίντεο μάλιστα που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα αποτυπώνεται η αντίδραση μία παρέας στην Αλικαρνασσό τη στιγμή που εκδηλώνεται ο σεισμός. Οι παρευρισκόμενοι γιορτάζουν γενέθλια και αφού η εορτάζουμε σβήσει τα κεράκια και δεχτεί λίγες ευχές, σημειώνεται ο σεισμός. Αυτόματα επικρατεί πανικός, ο κόσμος τρομοκρατείται και προσπαθεί να φύγει από το σημείο. Η κάμερα δείχνει το έδαφος όπου νερά έχουν φτάσει στα πόδια των παρευρισκομένων στο πάρτι. Προσπαθώντας να επικρατήσει ηρεμία ακούγεται ένας άνθρωπος να φωνάζει «ηρεμία».

Depreme yakalandık.... Allah beterinden korusun....

A post shared by Firuz Anlı (@firuzanli) on Jul 20, 2017 at 5:26pm PDT

Υπενθυμίζουμε ότι σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών είχε το επίκεντρο του σε υποθαλάσσια περιοχή περίπου 10 χιλιόμετρα από το τουρκικό λιμάνι του Μπόντρουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλικαρνασσός Κως Σεισμός γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ