ΝΔ: Η Βασιλική Θάνου άρχισε να δικαιολογεί τα οδοιπορικά της - Τι συζήτησε με την Ξένη Δημητρίου; - iefimerida.gr

ΝΔ: Η Βασιλική Θάνου άρχισε να δικαιολογεί τα οδοιπορικά της - Τι συζήτησε με την Ξένη Δημητρίου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην αποκάλυψη ότι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.

«Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα από τον διορισμό της στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Πειραιώς σημειώνει ότι «σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε, σήμερα, με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου. Ποιό ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης;» ρωτά η ΝΔ και καταλήγει:

«Με ποιο δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ