Σοκ στην ΑΕΚ με Μπάρκα -Τρεις μήνες εκτός - iefimerida.gr

Σοκ στην ΑΕΚ με Μπάρκα -Τρεις μήνες εκτός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Βασίλη Μπάρκα, καθώς στην τελευταία φάση του διπλού στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, ο Έλληνας τερματοφύλακας χτύπησε σοβαρά, έχοντας υποστεί εξάρθρημα αντίχειρα στο δεξί του χέρι!

Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί επέμβαση για να διορθωθεί, μιας και όλα δείχνουν πως έχει πειραχθεί και ο σύνδεσμος! Με την απουσία του Μπάρκα από τις προπονήσεις, να εκτιμάται περίπου στους τρεις μήνες!

Περισσότερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο το πρωί, όταν και ο Μπάρκας θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο, για να χειρουργηθεί και να μπει πλέον, σε διαδικασία αποθεραπείας.

Αναμενόμενα στην ΑΕΚ έχουν… παγώσει με τον σοβαρό τραυματισμό του πορτιέρο και έτσι η Ενωση πάει στα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και 2ο τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μπαρκας τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ