15 διάσημες που είναι αγνώριστες χωρίς μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

15 διάσημες που είναι αγνώριστες χωρίς μακιγιάζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μοιάζουν αγαπημένες διάσημες χωρίς μακιγιάζ; Πολλές από αυτές με καθημερινές γυναίκες που μπορεί να περνούσαν δίπλα σου στο δρόμο και να μην τις πρόσεχες.

Μέχρι να μπει στη ζωή μας το Instagram, γνωρίζαμε μόνο την απόλυτα glam εκδοχή των αγαπημένων μας celebrities.

Σκεφτείτε το λίγο. Σε εννέα από τις δεκα εμφανίσεις τους, είτε σε κάποια ταινία, είτε σε video clip, είτε σε κάποια φωτογράφιση ή εξώφυλλο περιοδικού, είτε σε ένα απλό δημοσίευμα για κάποια εξέλιξη στη ζωή τους, ήταν άψογες. Είτε θα εμφανίζονταν πάντα στην τρίχα, με ολοκληρωμένο μακιγιάζ και χτένισμα ή θα είχαν υποστεί παραπλανητικά μεγάλες επεμβάσεις από photoshop. Που και που, μια στο τόσο, έβγαιναν στη δημοσιότητα αρετουσάριστες φωτογραφίες τους και γινόταν σάλος, αφού το να εμφανιστούν στην καθημερινή τους εκδοχή ήταν σχεδόν ταμπού.

Και από εκεί που είχαμε συνηθίσει τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ να φτάνουν στα μάτια μας μόνο στην αψεγάδιαστή τους εκδοχή, ήρθε το Instagram και η επέλαση των #nomakeup selfies, οι #nofilter φωτογραφίες και ξαφνικά έγινε μια στροφή προς τη φυσική ομορφιά.

Δείτε 15 διάσημες γυναίκες χωρίς μακιγιάζ στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ