Αυτή η γυναίκα ευχαριστεί τη σύντροφο του πρώην άντρα της για έναν πολύ σοβαρό λόγο [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα ευχαριστεί τη σύντροφο του πρώην άντρα της για έναν πολύ σοβαρό λόγο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ένα ζευγάρι με παιδιά αποφασίζει να χωρίσει, δίνει μεγάλο βάρος στον τρόπο που θα επικοινωνήσει τη νέα κατάσταση στα παιδιά.

Χρειάζεται μια συγκεκριμένη «γραμμή» από δύο ενήλικες γονείς ώστε το παιδί ή τα παιδιά να νιώσουν ασφαλή ακόμη και μετά από ένα διαζύγιο. Δυστυχώς όμως κάποιοι από τους γονείς μπορεί -με τελείως λάθος σκεπτικό- να πετύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιες φορές εμπλέκεται και τρίτος άνθρωπος, όπως για παράδειγμα ένας νέος σύντροφος.

Η ζήλεια, ο πόνος, η απόρριψη, ενδέχεται να επηρρεάσουν τον ένα γονιό για το νέο σύντροφο του άλλου και τα πράγματα να πάρουν έναν πολύ λάθος δρόμο για τα παιδιά.

Υπάρχουν όμως και γονείς όπως η Μπρίτνεϊ Τζόνσον. Η οποία ανέβασε ένα ποστ στο Facebook για να ευχαριστήσει τη νέα σύντροφο του πρώην άντρα της....

Δείτε τι έγραψε γα τη νέα σύντροφο του (πρώην) άντρα της η νεαρή μητέρα, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ