Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο αναμονής η Mercedes παρουσίασε και επίσημα την X-Class, το νέο της πικάπ- αγροτικό στην καθομιλουμένη.

Η X-Class βασίζεται στο πλαίσιο του Nissan Navara και η Mercedes υποστηρίζει ότι έχουν γίνει σημαντικές επεμβάσεις προκειμένου να ακολουθεί τα πρότυπα των επιβατικών. Έτσι σχεδίαση του αμαξώματος δανείζεται πολλά στοιχεία από όλη την off-road γκάμα αυτοκινήτων της Mercedes, ενώ υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες που τονίζουν την προέλευση του μοντέλου όπως τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα ή τα φουσκωμένα φτερά.

Το μήκος της X-Class είναι 5,34 μέτρα το μέγιστο φορτίο είναι 1.042 κιλά και η μεγάλη καρότσα διαθέτει φωτισμό και έξοδο 12 Volt, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι στα 202 χιλιοστά. Μάλιστα θα υπάρχει και ένα πιο off road πακέτο με την τελευταία τιμή να ανεβαίνει στα 222 χιλιοστά.

Οι διαθέριμες εκδόσεις θα είναι τρεις: η αμιγώς επαγγελματική Pure, η πιο επιβατική Progressive, και η νεανική και πιο lifestyle Power, ενώ σε κάθε περίπτωση το εσωτερικό είναι από τα πιο δυνατά σημεία του αγροτικού της Mercedes. Με στάνταρ οθόνη αφής 5,4 ιντσών (και έξτρα 8,4 ίντσες) στην κεντρική κονσόλα για την διαχείριση του συστήματος infotainment, ενώ διάχυτη είναι η έμφαση της Mercedes στο να εξασφαλίσει ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παράλληλα πολλές είναι και οι δυνατότητες customizing.

Σε πρώτη φαση η X-Class θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις, την Χ 220 d με τετρακύλινδρο turbo diesel 2.300 κυβικών με 163 άλογα και την X 250 d με τον ίδιο κινητήρα αλλά με 2 turbo και 190 ίππους, ενώ η κορυφαία έκδοση X 350 d θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2018, με 258 ίππους και 550 Nm ροπής. Οι τρεις αρχικές εκδόσεις θα εφοδιάζονται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή επτατάχυτο αυτόματο και θα χρησιμοποιούν την τετρακίνηση 4MATIC με δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού και κοντό κιβώτιο. Στην Χ 350 d θα υπάρξει πιθανότατα ένα σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Οι πωλήσεις της X-Class θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Eχει η Mercedes αγροτικό; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes X-Class αγροτικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ