ΕΕ: Πολλά ζητήματα εκκρεμούν μετά το Brexit, είναι πολύ νωρίς ακόμα - iefimerida.gr

ΕΕ: Πολλά ζητήματα εκκρεμούν μετά το Brexit, είναι πολύ νωρίς ακόμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ενωσης Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε ότι οι διαφωνίες σχετικά με τα δικαιώματα των πολιτών μετά το Brexit παραμένουν, ενώ το Λονδίνο χρειάζεται να αποσαφηνίσει την θέση του σχετικά με το θέμα των «οικονομικών διευθετήσεων», κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε από κοινού με τον βρετανό υπουργό αρμόδιο για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.

«Ολοι γνωρίζουν ότι κατά τις διαπραγματεύσεις γίνονται συμβιβασμοί. Αλλά εμείς δεν είμαστε σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο ευρωπαίος διαπραγματευτής μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των διαπραγματεύσεων ΕΕ-Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το διαζύγιο αφήνοντας να εννοηθεί ότι, αρκετές εβδομάδες μετά την ενεργοποίηση του άρθρου 50 για την βρετανική αποχώρηση, οι συνομιλίες βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Ντέιβις δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ ενθαρρυμένος από την πρόοδο που σημειώθηκε σε πολλά σημαντικά θέματα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ