«Honey Diet» -Η γλυκιά δίαιτα που σε βοηθά να χάσεις περιττά κιλά και λίπος - iefimerida.gr

«Honey Diet» -Η γλυκιά δίαιτα που σε βοηθά να χάσεις περιττά κιλά και λίπος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, πολλοί από εμάς αναγκαζόμαστε να αποκλείσουμε από το πιάτο μας τροφές που θα μπορούσαν να βάλουν φρένο στη διαδικασία απώλειας βάρους, ανάμεσα σε αυτές και οι πειρασμοί με τη γλυκιά γεύση.

Λανθασμένα ωστόσο συγκαταλέγουμε στην ίδια κατηγορία τροφές, που αποτελούν μικρούς θησαυρούς της φύσης, όπως για παράδειγμα το μέλι, που από τα αρχαία ακόμη χρόνια αποτελούσε βασικό συστατικό στη διατροφή των ανθρώπων και η θρεπτική του αξία είναι ανεκτίμητη.

Το μέλι είναι μια γρήγορη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, έχει ανόργανα στοιχεία γνωστά σαν ιχνοστοιχεία, τα οποία παίζουν σπουδαίο ρόλο στον μεταβολισμό και τη θρέψη, δρα τονωτικά, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Δείτε πως μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά αλλά και το λίπος που σας βασανίζει ακολουθώντας τη «Honey Diet» στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ honey diet δίαιτα με μέλι αδυνάτισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ