Ζευγάρι απολαμβάνει 18ωρους οργασμούς με μια απλή αγκαλιά –Απίστευτη περίπτωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρι απολαμβάνει 18ωρους οργασμούς με μια απλή αγκαλιά –Απίστευτη περίπτωση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Τέξας ζει την απόλυτη ηδονή με 18ωρους οργασμούς την ημέρα ακόμη και όταν δεν έχει ερωτική επαφή.

Η Μέλανι και ο Σκοτ ΜακΚλουρ θεωρούνται ένα από τα πλέον τυχερά ζευγάρια πάνω στη Γη.

Μπορούν να απολαμβάνουν οργασμούς ακόμη και σε διάρκεια 18 ωρών, αναπνέοντας, χορεύοντας, με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών και φυσικά κάνοντας σεξ.

Ζευγάρι απολαμβάνει 18ωρους οργασμούς με μια απλή αγκαλιά –Απίστευτη περίπτωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Μέλανι και ο Σκοτ παντρεύτηκαν πριν από οκτώ χρόνια και όπως αναφέρουν στη Mirror, θέλουν να μεταδώσουν το μυστικό τους και σε άλλα ζευγάρια.

Το ζευγάρι συμμετέχει σε μαθήματα Ecstatic Hearts που αφορούν την τέχνη του Τάντρα, μια πρακτική της γιόγκα, η οποία απελευθερώνει τη σεξουαλική ενέργεια και βοηθά να φτάσεις σε πιο υψηλή ένταση των αισθήσεων.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, αυτή η πρακτική βοήθησε στο να φτάσουν στην απόλυτη έκσταση ενσωματώνοντας το σώμα, το μυαλό και την ψυχή τους.

«Μέσω του Τάντρα, η Μέλανι και εγώ φτάνουμε σε πολλαπλούς οργασμούς μέσω της αναπνοής, μιας απλής αγκαλιάς, όπως φυσικά και μέσω του σεξ. Γεύσεις αλλά και ήχοι από τη γη μπορούν να μας προκαλέσουν έκσταση», ανέφερε ο Σκοτ, ο οποίος είχε καταφύγει στη συγκεκριμένη πρακτική για να βρει λύση στην πρόωρη εκσπερμάτωση που τον ταλαιπωρούσε.

Την όλη διαδικασία μάλιστα μπορούν να την απολαμβάνουν και με φίλους. «Μπορούμε να έχουμε οργασμούς ακόμη και με φίλους με τους οποίους δεν κάνουμε σεξ. Πριν μερικούς μήνες πήγαμε για κάμπινγκ με ένα ζευγάρι και όλοι είχαμε οργασμούς λόγω των κεραυνών που έπεφταν».

Ζευγάρι απολαμβάνει 18ωρους οργασμούς με μια απλή αγκαλιά –Απίστευτη περίπτωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μέλανι και ο Σκοτ γνωρίστηκαν σε έναν γάμο φίλων το 2008 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ακολούθησαν και οι δύο τις πρακτικές του ταντρικού σεξ, με τη Μέλανι να δηλώνει πως έζησε τον πρώτο της ταντρικό παρατεταμένο οργασμό λίγα χρόνια αφότου ξεκίνησε τις συνεδρίες.

Τα tips της Μέλανι και του Σκοτ για καλύτερους οργασμούς

1. Κάντε θόρυβο: Κάνοντας θόρυβο δίνετε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να εκφράσει τη δύναμή του. Είναι αποδεδειγμένο πως όταν κάνεις θόρυβο κατά τη διάρκεια του οργασμού, ανοίγουν ενεργειακά κανάλια στο σώμα σου. Οπότε, όταν κάνετε σεξ, φωνάξτε!

2. Οι σωστές αναπνοές: Το να αναπνέετε βαθιά θα σας βοηθήσει να έχετε παρατεταμένο οργασμό.

3. Ελέγξτε την ενέργειά σας: Οταν κάνετε σεξ προσπαθήστε να ελέγξετε την ενέργεια που βγαίνει από το κορμί σας. Παρατηρήστε τι θα συμβεί όταν θα καταφέρετε να μεταδώσετε αυτή την ενέργεια στο κορμί του συντρόφου σας, ο οποίος θα απολαύσει περισσότερο κάθε στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταντρικό σεξ yoga ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ