Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν τις έχουμε συνηθίσει να φορούν πολυτελείς τουαλέτες, να είναι στην εντέλεια και να παρευρίσκονται συνεχώς σε glamour τελετές, οι διάσημες (εγχώριες και μη) έχουν πλέον μία κοινή αγάπη: την κηπουρική.

Από την Ιβάνκα Τραμπ, τη Σίντι Κρόφορντ και τη Λιζ Χάρλεϊ, μέχρι την Ελένη Μενεγάκη και τη Δέσποινα Βανδή, όλο και περισσότερες διάσημες δείχνουν λατρεία στον κήπο και τα λαχανικά τους.

Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βγάζοντας φωτογραφίες άλλοτε με τα λαχανικά και άλλοτε κάνοντας τις κηπουρούς στο τρακτέρ και με το ποτιστήρι αγκαλιά, οι διάσημες ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας στους φαν τους πόσο περήφανες είναι για τον κήπο τους.

Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια, η ενασχόληση των διάσημων με την κηπουρική δεν είναι τυχαία, μιας και όλο και περισσότερες καλλονές του θεάματος προσπαθούν να μυήσουν τους φαν τους στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Με τις περισσότερες να κάνουν γιόγκα, να μαγειρεύουν σπιτικά φαγητά, να περιποιούνται «μόνες» τους τον κήπο τους και να δείχνουν ευτυχισμένες (και απλές), αυτό φαίνεται να είναι πλέον το μυστικό της επιτυχίας τους για να γίνουν αγαπητές και δημοφιλείς και στα social media.

Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, είναι κι εκείνες (όπως η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ) που δεν διστάσουν ακόμη και στον κήπο τους να δείξουν πόσο σέξι εξακολουθούν να είναι.

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Apr 15, 2017 at 1:42am PDT

A post shared by @elenimenegaki on Nov 19, 2016 at 10:27am PST

Οι διάσημες το ρίχνουν στην κηπουρική -Λιζ Χάρλεϊ, Ιβάνκα, Κρόφορντ παρέα με τα λαχανικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάσημες φωτογραφίες κηπουρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ