Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται η εξεταστική για Καμμένο να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται η εξεταστική για Καμμένο να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους. Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο, και η κυβέρνηση οφείλει να συνετιστεί και να το σταματήσει», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης, από το Κατάκολο Ηλείας.

Οσον αφορά το νομό Ηλείας ο κ. Γεβργιάδης προανήγγειλε ειδικό αναπτυξιακό πλάνο, όπου όπως είπε, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αρχαία Ολυμπία και άξονες θα είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός. Επίσης είπε ότι «πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως άλλωστε και για κάθε νομό».

Σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε η λύση περνά μέσα από Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η μείωση δαπανών που εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο και κανένας δεν τις ζητά, διότι είμαστε πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.»

Τέλος, σημείωσε ότι η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου «δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΝΔ Δικαιοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ