Το ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μαντάμ Τισό ήταν σκέτη αποτυχία -Οργή των φαν στο Τwitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μαντάμ Τισό ήταν σκέτη αποτυχία -Οργή των φαν στο Τwitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η Μαράια Κάρει; Eίναι η Μπιγιονσέ; H Λίντσει Λόχαν; Ή μήπως η Μπρίτνει Σπίαρς; Η Μαντάμ Τισώ έβγαλε ένα έκθεμα- μυστήριο και εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου.

Τι σκεφτόντουσαν οι δημιουργοί αυτού του ομοιώματος στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης προσπαθούν να καταλάβουν οι φαν της Μπιγιονσέ, μετά την δημοσίευση του ομοιώματός της στο Twitter.

Το Twitter πήρε φωτιά με τα σχόλια των χρηστών, οι οποίοι το χαρακτήρισαν ως το πιο αποτυχημένο κέρινο ομοίωμα του μουσείου.

Το ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μαντάμ Τισό ήταν σκέτη αποτυχία -Οργή των φαν στο Τwitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με τους περισσότερους να λένε πως το κέρινο ομοίωμά δεν έχει καμία σχέση με την σταρ ως προς το σώμα, το πρόσωπό, τον τόνο του δέρματος, ακόμη και τα μαλλιά της, οι περισσότεροι κατέληξαν στο ότι το αποτέλεσμα είναι εν τέλει μία μίξη της Μπιγιονσέ, της Μαράι Κάρει, της Μπρίντει Σπίαρς και άλλων σταρ.

Το ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μαντάμ Τισό ήταν σκέτη αποτυχία -Οργή των φαν στο Τwitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα μερικοί φαν της τραγουδίστριας έγιναν έξω φρενών, καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως γίνεται το ομοίωμα της Κάιλι Τζένερ που είναι στο ίδιο μουσείο να είναι ακριβές αντίγραφο της σταρ και αυτό της Μπιγιονσέ να είναι μία αποτυχία.

Το ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μαντάμ Τισό ήταν σκέτη αποτυχία -Οργή των φαν στο Τwitter [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Μαντάμ Τισώ απάντησε πάντως στους επικριτές της, κυρίως για το χρώμα του κέρινου ομοιώματος, αναφέροντας πως το φως ήταν και ο λόγος που έμοιαζε τόσο ανοιχτόχρωμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΝΤΑΜ ΤΙΣΩ ομοίωμα Μπιγιονσέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ