«Χλωμός» ξανά ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

«Χλωμός» ξανά ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προειδοποίηση ενόψει Παρτιζάν για τον Ολυμπιακό!

Παρουσιάζοντας κενά διαστήματα και λίγες ιδέες επιθετικά, έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης που έδινε το πρώτο φιλικό, δείχνοντας ότι έχει να διορθώσει πράγματα ενόψει του ματς με τους Σέρβους για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε φάσεις για ένα ημίχρονο, αλλά η «γκέλα» του Σισέ και το μέτριο πρόσωπο του δεύτερου μέρους τον άφησαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' με τον Μανιά, σε μια φάση που φέρει ευθύνη ο Σισέ, που έχασε εντελώς τη φάση, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ισοφάρισε στο 56' ο Καρσελά, με άψογο τελείωμα, ενδεικτικό της κλάσης που διαθέτει.

Θετικός ο Κούτρης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο α' ημίχρονο ο Βούκοβιτς έδειξε καλά δείγματα. Οφόε, Καρσελά δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με τον Εμενίκε να παρουσιάζεται ευδιάθετος και να βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Ανησυχία για Ομάρ που αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε ο Φιγκέιρας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ