Kακλαμάνης: «Ηρθε η ώρα να πληρώσουν οι μπαχαλάκηδες» - iefimerida.gr

Kακλαμάνης: «Ηρθε η ώρα να πληρώσουν οι μπαχαλάκηδες»

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μετατροπή του αδικήματος της ανεξέλεγκτης καταστροφής των πάντων σε ιδιώνυμο, ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ο Νικήτας Κακλαμάνης, μετά και τις τελευταίες καταστροφές που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι σε καταστήματα της οδού Ερμού με αφορμή την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Σώματος που διατέλεσε και δήμαρχος Αθηναίων τον Δεκέμβριο του 2008 ένιωσε, όπως αναφέρει, τι σημαίνει να προσπαθούν κάποιοι με οργανωμένο σχέδιο να διαλύσουν μία πόλη και πρόσθεσε ότι «έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να πληρώσουν οι μπαχαλάκηδες».

Στην ερώτηση του θυμίζει ότι ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος προ διετίας του είχε απαντήσει ότι «υπουργείο μελετά και αξιολογεί κάθε πρόταση για αλλαγή της ποινικής νομοθεσίας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον» και σημειώνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναλάβει την ευθύνη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, που έχει γίνει έρμαιο 100-200 «μπαχαλάκηδων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ