Rainbow Rooms -Οταν η βιβλιοθήκη αποκτά μοναδικό χαρακτήρα και πολύ χρώμα - iefimerida.gr

Rainbow Rooms -Οταν η βιβλιοθήκη αποκτά μοναδικό χαρακτήρα και πολύ χρώμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως να «φταίνε» οι ιστορίες τους που έχουν πάντοτε χαρακτήρες με ιδιαίτερη γοητεία. Ισως να «φταίει» το ύφος με το οποίο είναι γραμμένα ή η πένα που τα υπογράφει βάζοντας όλη της τη μαεστρία.

Οπως και να έχει τα βιβλία έχουν ολοένα και σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή μας. Μας συντροφεύουν, μορφώνουν το μυαλό και το πνεύμα μας, ανοίγουν τους ορίζοντες μας και μας ταξιδεύουν και καταφέρνουν ακόμα και μέσα από μια μόνο αράδα, ένα στίχο να μας ενθουσιάσουν, να μας χαροποιήσουν ή να μας συγκινήσουν βαθιά.

Για όσους αγαπούν το διάβασμα, τα βιβλία έχουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο μέσα στο σπίτι, που τα βάζει σε πρώτο πλάνο και αυτός δεν είναι άλλος από τη βιβλιοθήκη που κάποτε διακοσμούνταν με δεκάδες άσχετα αντικείμενα, όπως τα σουβενίρ και οι κορνίζες.

Σήμερα, είναι πιο όμορφη, πιο προσεγμένη και κομψή από ποτέ. Μοιάζει με έργο τέχνης που καθορίζει τη γενικότερη αισθητική του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Για το λόγο αυτό οι διακοσμητές φροντίζουν να βρίσκουν διαρκώς καινούριους και ευφάνταστους τρόπους για να την ανανεώσουν και να επαναπροσδιορίσουν το στιλ της.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ